Over Westwood

Inzicht is niet te koop....

Meubelmaker in Hoek van Holland

In 2005 is Westwood opgestart door Martijn Priem. Deze spontane, vrolijke, harde werker had maar één doel, het volgen van zijn passie, namelijk het maken van de meest schitterende meubels en interieurs. Het werken met zijn handen was zijn droom, en al snel kon hij aan de slag bij een meubelwinkel met eigen werkplaats. Gedurende deze periode groeide zijn plezier in zijn werk en zijn passie alleen maar meer, tot hij het zeker wist….

Dit wil en kan ik zelf!

Inmiddels is het team uitgebreid en pakken we samen de projecten aan vanaf de Zekkenweg in Hoek van Holland. 

Vakmanschap, kwaliteit, passie en ambacht.

Zijn de pijlers waar het gezellige team van Westwood op draait. Iedere dag gaan we voor het beste en het mooiste resultaat. Het team werkt secuur en heeft de meubels uitgedacht. Westwood gaat voor zekerheid, zodat beiden partijen tevreden zijn met het eindresultaat.

Westwood neemt de tijd voor het bedenken en het maken, laat geen steekje vallen, gaat voor het mooiste van het mooiste, de puntjes op de ï. Zijn motto is dan ook: inzicht is niet te koop.

 

Westwood denkt graag met u mee en is er voor ieder budget.

Bij Westwood bent u aan het goede adres. Of het nu gaat om het maken van een los meubel, een keuken, een inloopkast of een compleet ingericht huis of kantoor; Westwood deinst nergens voor terug. Rond/groot/klein/schuine wanden/kleine hoekjes, gaat niet bestaat niet.

Geïnteresseerd geraakt?

Bij Westwood bent u aan het goede adres. Of het nu gaat om het maken van een los meubel, een keuken, een inloopkast of een complete inrichting. Wij denken graag met u mee en zijn er voor ieder budget!

Neem contact op