Over Westwood

Inzicht is niet te koop....

In 2005 is Westwood opgestart door Martijn Priem. Deze spontane, vrolijke, harde werker had maar 1 doel, het volgen van zijn passie, namelijk het maken van de meest schitterende meubels en interieurs. Het werken met zijn handen was zijn droom, en al snel kon hij aan de slag bij een meubelwinkel met eigen werkplaats. Gedurende deze periode groeide zijn plezier in zijn werk en zijn passie alleen maar meer, tot hij het zeker wist….

Dit wil en kan ik zelf!

Gestart in een schuurtje om vervolgens na 2 jaar te verhuizen naar de Zekkenweg te Hoek van Holland.

Vakmanschap, kwaliteit, passie en ambacht, zijn de pijlers waar het gezellige team van Westwood op draait. Iedere dag gaan ze voor het beste en het mooiste. Het team werkt erg secuur en wil alles van te voren goed hebben uitgedacht. Westwood gaat voor zekerheid, zodat beiden partijen blij en tevreden zijn met het eindresultaat.

Westwood neemt de tijd voor het bedenken en het maken, laat geen steekje vallen, gaat voor het mooiste van het mooiste, de puntjes op de ï. Zijn motto is dan ook: inzicht is niet te koop.

 

Bij Westwood bent u aan het goede adres. Of het nu gaat om het maken van een los meubel, een keuken, een inloopkast of een compleet ingericht huis of kantoor; Westwood deinst nergens voor terug. Rond/ groot/ klein/ schuine wanden/ kleine hoekjes, ieder project heeft wel zijn uitdagingen!

Westwood denkt graag met u mee en is er voor ieder budget.

Geïnteresseerd geraakt?

Bij Westwood bent u aan het goede adres. Of het nu gaat om het maken van een los meubel, een keuken, een inloopkast of een complete inrichting. Wij denken graag met u mee en zijn er voor ieder budget!

Neem contact op